Vær opmærksom: Disse problemer kan opstå i dit hjem

Hvis du er husejer, har du helt sikkert nok at se til. Det at have et hus er på mange måder en livsstil, særligt hvis man har et ældre hus, hvor der altid er noget, man kan fikse eller optimere. Rigtig mange problemer er gode til at skjule sig, og selvom du løbende tjekker efter, opdager du ikke nødvendigvis problemerne. Vi giver dig her lidt indsigt i, hvad du bør være opmærksom på som husejer.

Har du styr på varmen?

Fungerer varmen ikke efter hensigten, eller betaler du meget mere i varme, uden at du egentlig kan mærke effekten? Så har du muligvis utætte varmerør. Heldigvis findes der en rigtig smart metode til at identificere lækagen, så du igen kan få dine rør i topform. Det er meget mindre krævende end at bestille en VVS’er.

Døjer du med hovedpine og træthed?

Så er der muligvis skimmelsvamp i hjemmet. Skimmelsvamp viser sig ikke altid, men der findes flere metoder til at identificere kilden til problemet. Hovedpine og træthed kan selvfølgelig skyldes andet, men hvis du er flyttet ind et nyt sted, hvor du hurtigt oplever disse symptomer, bør du få tjekket efter for skimmelsvamp i boligen.

Tjek loftet efter regelmæssigt

Hvis du har et loft i din bolig, hvor du kan komme op, bør du tjekke, at alt ser ud, som det skal være deroppe. Når vi ikke regelmæssigt tjekker op på loftet, vil der gerne bo dyr, der ikke burde være der, deroppe. Og skaden er sket, når der begynder at lugte ud af ventilationen, fordi en rotte eller mår er død deroppe.

admin