Sørg for en tryg arbejdsplads med robuste pullerter

Pullerter er en eminent måde at skrue op for trygheden og sikkerheden på din arbejdsplads, når du arbejder i trafikken. En pullert er en stolpe, som agerer som en beskyttelse samtidig med, at den agerer som en afspærring. Hos Ramudden Vejsikring finder du professionelle og robuste pullerter til dit næste projekt i trafiken.

Til store og små projekter

Ligegyldigt om du står over for et projekt vedrørende vedligeholdelse, optimering eller noget tredje, så er det vigtigt at sørge for at sikkerheden er i top. Ramudden leverer vejsikring til både de helt små projekter ude på landet og de helt store projekter langs motorvejene. Pullerter er anvendelige alle steder, hvor der er trafikanter, altså både på cykelstier, gangstier, veje, parkeringspladser med mere. Alt efter hvor arbejdet skal udføres, kan du have brug for forskellige slags pullerter.

Stationære og aftagelige pullerter

Har du brug for at dirigere trafikken i en bestemt retning i en længere periode, kan det være en god idé at gøre brug af stationære pullerter. Stationære pullerter er mere robuste og modstår bedre de knubs, der kan komme af at være stående på for eksempel en motorvej. Er tilfældet derimod at du skal kunne dirigere trafik ved en koncert eller lignende, så er aftagelige pullerter at foretrække, da situationen kan ændre sig fra time til time, samt at eventet ikke varer i længere tid. I vores sortiment finder du både standhaftige stål pullerter og de lette og funktionelle plastik pullerter.

Konkurrencedygtige priser

Hos Ramudden Vejsikring sælger vi kun kvalitetstjekkede produkter til konkurrencedygtige priser. Derudover så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning med henblik på det projekt, som du står over for. Vi står klar til at hjælpe dig.

admin