3 eksotiske stile i dit hjem

Er du også træt af det klassiske skandinaviske hjem i grå og hvide farver med nogle rustikke træk? Så er du ikke alene. Heldigvis findes der et væld af muligheder, når det kommer til boligdesign, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan gøre til smuk udsmykning i dit hjem. Vi giver dig her tre eksotiske stile, der kan få dit hjem til at se anderledes ud.

Få New York ind i hjemmet

New York-stilen er en type design, som har fået en utrolig medvind de senere år, og du kan i mange nyere byggerier finde vinduer og vægge, som man kender dem fra det klassiske New York. Særligt New Yorker vægge er i høj kurs, og du kan være på forkant med de kommende års mode med disse helt unikke stålvægge.

En tur til Afrika

Det er de færreste af os, der har en forbindelse direkte til Afrika. Det er ikke et oplagt turistmål, og derfor har vi ikke meget inspiration i hjemmet, som stammer fra disse varme lande. Vil du derfor skille dig ud fra mængden, er et Afrika-themed look vejen frem for dig. Du får noget unikt, som ingen andre har, og så er det faktisk ret pænt med de mange elementer i træ og strå.

En japansk have

Nihao! Med en japansk have er vi ikke længere inde i dit hjem, men udenfor hvor du virkelig kan sætte et helt særpræget look på dine udendørsarealer med et flot lille anlæg – gerne med vand og bro. Plant et bonsaitræ, tag den trekantede hat på og føl dig hjemme.

admin