Er du klædt godt på?

Hvis du er en af dem, der elsker at være både ved, på og i vandet, så skal du have udstyret i orden – det gør nemlig det hele meget sjovere, når man er klædt rigtigt på, så man ikke fryser eller skal bekymre sig om hvad, man har på. Som en essentiel del af din vand-garderobe bør du altså have en våddragt, og der findes mange forskellige våddragter, så uanset hvor i verden, hvornår på året, du har lyst til at udforske vandet, eller hvilken slags vandsport, du dyrker, så kan du helt sikkert finde en, der passer til dig og dine behov hos Aquashoppen.

Der findes mange forskellige typer af våddrager, både nogle med ekstratætninger ved halsen, lynlåsen og benene, samt shorty- og fullmodeller i tykkelser på mellem 2mm og 7mm.

Våddragt ja tak – men hvilken en er den rigtige for dig?

Skal du for eksempel til de lidt varmere lande eller måske vil du gerne have en våddragt til svømning i det danske sommervejr, så er en kort våddragt en god ide. Har du til gengæld let til at komme til at fryse, så kan du overveje en fuldkropsmodel, der er tynd i materialet.

Skal du derimod ud at dykke, så bliver vandet jo koldere, og der er de lange våddragter altså en fordel – afhængigt af årstiden og stedet, du er afsted på, så kan du finde forskellige tykkelser.

Det vigtigste, når man køber en vaddragt, er, at den passer lige nøjagtig til din krop, er den for stor kommer du nemlig til at fryse. Derfor er det en god ide at kigge nærmere på det måleskema, som du kan finde på deres website, eller give dem et besøg i butikken i Aarhus, hvor du også kan prøve dem på. Der modeller til mænd og kvinder, samt til børn, så hele familien kan blive klædt godt på til vandets sjove udfordringer

admin