Få styr på børneværelset med opbevaring til legetøj

Alle forældre ved hvor hurtigt et børneværelse kan blive rodet. Ved at dine børn har opbevaringsmuligheder og lærer, hvor alle ting skal være, når de er færdige med at lege med det, kan du undgå kaos i børneværelset. Hos Simply Organized finder du alt til opbevaring af legetøj i de smås værelser.

Klare kasser skaber mindre rod

I vores sortiment finder du klare, transparente plastkasser i mange forskellige størrelser. Det smarte ved de transparente kasser er, at barnet kan se indholdet og derfor ikke river kassen ud og tømmer den først for at konstatere, det ikke var det legetøj, de havde brug for alligevel. Det er også nemmere for børnene at putte tingene tilbage i de rette kasser med de klare kasser.

Funktionalitet fremfor æstetik

Oftest med børn kan man godt smide æstetik ud ad vinduet. Du kan derfor selvfølgelig investere i smuk opbevaring, men du vil hurtigt få større gavn af at prioritere funktionalitet, som for eksempel ved at bruge klare kasser til hylder og reoler, men at bruge smukke fletkurve til opbevaring af ting på gulvet, hvor man hurtigt kan kigge ned i, hvad indholdet er.

Alt til organisering

Hos Simply Organized kan du også blive organiseret i husets andre rum udover børneværelset. Vi har for eksempel opbevaringskasser og dåseholdere til køkkenet og de sødeste krydderiglas, som kan give dit køkken en romantisk opløftning. Har du brug for at få organiseret småting i skuffer, har vi også skuffeindsatser, som kan gøre rodeskuffen helt overskuelig igen. Hver ting du gør for at skabe overblik i dit hjem, hjælper dig med at få en nemmere hverdag, hvor du til gengæld får mere tid til de ting, som du virkelig har lyst til. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag og find alt det du skal bruge samlet ét sted.

admin