Tinsoldat.dk – klæder dit barn godt på!

Er du på udkig efter en fin gave til barnedåben? Er dit barn vokset ud af sine sko? Eller leder du efter en fødselsdagsgave til barnebarnet? På Tinsoldat.dk finder du et stort udvalg af børnetøj og -sko, pusleudstyr, børnetasker og diverse ting til børneværelset. Tinsoldat.dk er det perfekte sted at finde ordentlig kvalitet og kendte mærker til gode priser. Hop ind på hjemmesiden allerede nu, og gå på jagt efter skønne ting til din guldklump i alderen 0-6 år.

Vægter kvalitet højest

Tøj til børn skal kunne tåle at blive brugt og leget i, og samtidig skal det give bevægelighed og være behageligt for de små at rende rundt i. Hos Tinsoldat.dk vægter de kvalitet højest. Derfor forhandler de kun gode mærker, der sikrer dit barn lækkert og slidstærkt, men samtidig flot tøj. Tinsoldat.dk forhandler CamCam, by Lindgren, Mini A Ture, Pom Pom og mange flere mærker, der er kendte for at levere god kvalitet og lækkert design.

Tinsoldat.dk tilbyder

  • Hurtig levering.dk pakker som udgangspunkt varen samme dag, du bestiller, så du hurtigt får pakken hjem. Samtidig får du fri fragt, når du køber for over 199 kroner.
  • Mulighed for indpakning. Hvis du leder efter en gave, kan du sagtens få pakket din vare ind, når du bestiller på Tinsoldat.dk.
  • 30 dages returret. Det kan nogle gange være en udfordring at købe tøj over nettet, for eksempel fordi du kan være usikker på størrelsen. På Tinsoldat.dk får du hele 30 dages returret, så du har god tid til at bestemme dig, eller få ombyttet varen til en anden størrelse.

Vil du vide mere? Besøg hjemmesiden for at se det store udvalg af børnetøj og interiør, eller kontakt en medarbejder på telefon: 31 44 61 44 eller e-mail: info@tinsoldat.dk for at høre mere.

admin