Leder I efter et fotostudie med mange muligheder?

Står I med en produktfotografering eller måske skal billederne af jeres medarbejdere på hjemmesiden opdatereres? Uanset hvilken type opgave, I står og skal have løst, så får I med Raa Studio Aarhus den perfekte location, hvor I kan løse alle typer af opgaver. Studiet er ligger i Risskov lige ved Aarhus, og det er nemt at nå studiet via motorvejen. Studiet er 300 kvm2 stort og har op til 8 meters loftshøjde, hvormed der altså er rig mulighed for at udfolde sine kreative ideer, rammerne er i hvert fald til det.

Studiet kan lejes enten for en hel dag eller blot for en aften, priserne varierer afhængigt af, om det er i weekenden eller i hverdagene. Alle deres priser inkluderer kaffe, te og kakao fra maskinen i lokalet, samt kolde vand. Derudover er der 1 tøjstativ, og en make-up konsol med to pladser til rådighed. I kan selv medbringe rekvisitter, hvis I ønsker det, da studiet har en port, der måler 4×4 meter, kan det meste lade sig gøre. I kan desuden leje materialer som projektor, steamer og forskellige baggrundsruller.

Udvalget af baggrunde omfatter følgende:

  • Rullegitter i sølv eller rød
  • Gitterport
  • Mat støvgrøn
  • Panelvæg
  • OSB-væg
  • Vindue og gardin
  • Hvid væg og baggrundsrulle

Moderne studie hvor kun kreativiteten sætter grænserne

Raa Studio drives af fotografen Sanne Berg, der i hverdagen benytter lokalets kontor sammen med 3 andre fotografer, det har siden 2018 været muligt at leje det fine studie, og man kan altid komme med ønsker, hvis man har en spændende ide i tankerne, de er nemlig åbne for alle muligheder for at udvikle studiet. Hvis du har interesse i at leje studiet, så kan du ringe til dem eller kontakte dem via deres formular på hjemmesiden, du kan også ringe med spørgsmål eller forespørgsler.

admin