Gør en langsigtet investering i stærke og robuste risteskovle

I byggebranchen er gravemaskinen en trofast følgesvend. Overalt hvor der skal udgraves fundamenter eller flyttes større læs af jord eller andet materiale, er gravemaskinen meget bevendt. Men udover blot at grave og flytte jord har gravemaskinen mange muligheder, som udfoldes gennem forskellige redskaber. Et af disse redskaber er risteskovle.

Risteskovle, også kendt som tremmeskovle, er effektive redskaber i byggebranchen. Det er en type skovl, hvor bunden er bygget af et stærkt gitter af jern. Dette gitter kan være mere eller mindre finmasket alt efter hvad funktionen er. Store huller er velegnede til at sortere sten fra jorden. Mindre huller er velegnede til for eksempel af lade vandet dryppe af meget våd jord.

Med en risteskovl slår du to fluer med et smæk, fordi du kan sortere jord mens du flytter den. Du kobler altså to tidskrævende processer sammen med ét enkelt redskab. Risteskovlen er derfor en god investering for entreprenørfirmaet i vækst, samt alle entreprenører som søger en måde at optimere arbejdsgangen på.

Hvilken risteskovl du bør investere i, kommer an på din gravemaskine. Skovlene er nemlig tilpasset forskellige vægtklasser, og det er vigtigt at du vælger en skovl, som er kompatibel med din maskine og dermed sikker i brug. Vægtklasserne referer til maskinens vægt, og skovlene findes til maskiner på et enkelt ton og helt op til 15 ton.

Sikkerheden står øverst på alle byggepladser, så det er en god idé at forhøre dig hos din forhandler, før du køber nye redskaber.

Effektive og fleksible multiredskaber til gravemaskiner

Enhver virksomhed søger altid at effektivisere og optimere. Blandt andet derfor er gravemaskinen så populær, fordi den i høj grad er multifunktionel. Udover de gængse skovle kan der tilkobles pallegafler samt et væld af specialskovle. Tremmeskovlene er blot én af disse.

Risteskovle af mærket Scanbolt er bygget i særdeles stærkt metal og fås i et væld af størrelser. Skovlene varierer i vægtklasse og i bredde, fra 60 til 100 cm. De fås med forskellige beslag, således du kan finde en der passer til lige din maskine. Skovlene er produceret i EU og CE-godkendt, så du er godt dækket ind på sikkerheden.

En risteskovl er en værdifuld og praktisk investering. Tag et kig på det store udvalg af risteskovle hos Scanbolt, og find den rette skovl til din maskine.

admin