Tilbud på luft til vand varmepumper hos Danskvarme.dk

Hos Danskvarme.dk har vi lige nu tilbud på luft til vand varmepumper. En luft til vand varmepumpe er altid en attraktiv økonomisk løsning, og når varmepumpen købes på tilbud, bliver købet om muligt endnu mere attraktivt. At luft til vand varmepumper giver dig overskud på varme- og energikontoen skyldes, at de producerer fire kWh strøm for hver kWh strøm, de bruger. Dermed er en luft til vand varmepumpe både et økonomisk, energibesparende og grønt alternativ til andre varmeløsninger. Luft til vand varmepumper er særdeles praktiske, da de efter installationen passer sig selv og er stort set vedligeholdelsesfri.

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer således, at den omsætter den varmeenergi, der findes i luften, til vand, som opbevares i varmtvandsbeholderen. Derfra ledes det opvarmede vand videre til bygningens radiatorer, som opvarmer bygningen og brugsvandet. Det eneste, en luft til vand varmepumpe skal bruge for at holde sig i gang, er luft og el. Har du disse to basale ting i dit hjem, kan du hurtigt og nemt få installeret en luft til vand varmepumpe.

Fire gode grunde til at vælge en luft til vand varmepumpe

Der er mange gode grunde til at investere i en luft til vand varmepumpe. Vi har samlet de fire vigtigste grunde til, at du skal købe en luft til vand varmepumpe på tilbud hos Danskvarme.dk:

1) Du kan spare op til 60 procent på din varmeregning. Der er mange penge at spare, når du skifter din nuværende varmeløsning ud med en luft til vand varmepumpe – særligt når du køber en på tilbud hos Danskvarme.dk.

2) Du får et bedre indeklima. Med en luft til vand varmepumpe får du et sundere indeklima, eftersom den nye generation af varmepumper kan reducere forekomsten af partikler, virusser, bakterier og pollen med helt op til 99 procent, hvilket naturligvis især er en fordel, hvis nogen i din husstand har allergi.

3) Du har tjent varmepumpeudgiften hjem efter maksimum seks år. En luft til vand varmepumpe har en gennemsnitlig levetid på 20 år, men allerede efter et til seks år vil din varmepumpe have tjent sig selv ind igen.

4) Du bidrager til et bedre miljø for alle. En luft til vand varmepumpe er et grønt alternativ til andre velkendte varmeløsninger såsom elvarme, olie- og gasfyr samt naturgas.

admin