Foretrækker du også at fyre op på en økonomisk og miljøvenlig måde?

Hvis du også har skænket miljøet nogle bekymrede tanker på det sidste, og måske har gå overvejet, hvordan man kan gøre en forskel, men synes det kan være svært at vide lige nøjagtigt hvad. En af de lette løsninger er, at man skifte til træpiller som opvarmningsform. Når man bruger træpiller til opvarmning er det nemlig både en økonomisk og miljøvenlig løsning, fordi det er en CO2-neutral afbrænding. Derudover vil du også opleve at din varmeregning vil blive væsentligt billigere end hvis du fyrer med eksempelvis kul eller olie. Du kan købe de kvalitetsrige træpiller i sække eller som løsvægt i lige nøjagtig de mængder, som du skal bruge. Du kan finde træpiller fra flere forskellige gode mærker som Heatlets, Scandbio, EKMAN HP, Varga og Stora enso.

Den miljøvenlige brændselsform

Træpillerne er gjort af sammenpressede træspåner og savsmuld – det er typisk gran, fyr og bøg, der bliver brugt til lave dem. Disse trærester kommer oftest fra affald i træindustrien, træpillerne er dermed et produkt af fortrinsvist af genanvendelige materialer.

At træpillerne er en CO2-neutral afbrændingsform, betyder at den ikke bidrager til drivhuseffekten, da de kun afgiver den sammen mængde CO2, som træet oprindeligt har optaget i skoven, eller som det træ ville have afgivet, hvis det lå og rådnede i skovbunden.

Derudover kan du altid regne med at træpillerne kommer fra lande fra lande tæt på Danmark, således er transporten forsøgt gjort så CO2-neutral som muligt. Når de leverer træpillerne til dig, så er det selvfølgelig i en miljøvenlig indpakning. Denne levering er desuden gratis uanset hvor i landet, du bor.

Hvis du har spørgsmål til produkterne, kan du altid ringe ind og få professionel vejledning og rådgivning.

admin