En verden uden vandmangel?

Fremtiden er usikker, men en ting er sikkert; vand er vores vigtigste ressourvce, og lige nu går alt for meget vandt til spilde. MJK er en af de ledende producenter inden for styringer, niveaumålere og flowmålere samt analyse instrumenter til renseanlæg, vandværker og industrier, som forsøger at gøre noget ved dette. I dag udvikler, producerer og sælger de udstyr fra København til over 150 lande. Alt dette gør de fordi, de ønsker en verden uden global vandmangel, og det betyder at de forsøger at skabe innovative løsninger, der kan sikre at vand bliver behandlet så effektivt som muligt; at så lidt rent vand spildes som muligt.

Fordele for jer og for miljøet

I kan eksempelvis finde gode løsninger inden for styring og overvågning, hvilket vil give jer fordele, da en korrekt pumpestyring både kan spare jer for mange penge og hjælpe med at reducere spildvand. Måden hvorpå, de sikrer den effektive styring, er ved at indsamle data, hvormed de styrer driften ud fra jeres fastsatte parametre. Deres styringsløsninger har en lang række fordele, som programmerbarstyring, datasikkerhed, enkel og nem tilpasning, mulighed for både standard og brugertilpasset styring og mange flere.

Også indenfor analyse måling, vil I kunne finde gode løsninger. De har nemlig udviklet et udvalg af sensorer, der kan måle opløst ilt, tørstof indhold, turbiditet, pH og redox potentiale. Dette analyseprogram kan bruges til blandt anden kontrol, og forbedring af de daglige processer indenfor spildevand, drikkevand samt behandlings- og procesanlæg.

En fremtid for alle

Hvis I bekymrer jer bare den mindste smule om hvordan man kan sikre en fremtid uden vandmangel, så bør I kigge nærmere på de forskellige løsninger, de foreslår og tilbyder inde på deres hjemmeside. I kan selvfølgelig også kontakte dem med spørgsmål og finde ud, hvilke løsninger, der kan forbedre jeres processer og bundlinjeresultater.

admin