Sådan får du sommerhusstemning i hjemmet hele året

Der er bare noget helt særligt over at være i sommerhus. Det kan være helt svært at beskrive hvorfor, men omgivelserne er bare langt mere rolige, hyggelige og på en måde også mere hjemlige. Men hvorfor skal du snydes for den rare stemning, ligeså snart du er hjemme? Det skal du ikke. I dette indlæg får du derfor en række tips til, hvordan du kan slæbe sommerhusstemningen med hjem.

Udearealet
Noget der virkelig kendetegner et sommerhus, er den meget vedligeholdelsesfri have. Brug derfor de fleste kvadratmeter, til at anlægge en stor terrasse rundt om huset. Det giver dig mulighed for at nyde solen, uanset hvilket tidspunkt på dagen der er tale om. Ift. planter så hold det simpelt med noget græs og marehalm, som du ser i de fleste sommerhusområder.

Varmekilden
Brændeovnen er det mest klassiske tilbehør i sommerhuset. Det sætter en fantastisk hyggelige stemning, som du ikke vil være foruden. Hvis du ikke har lyst til at anlægge skorsten mm. så kan en biopejs også gå an.

Møbler
Du kan med fordel skifte nogle af dine møbler ud, med nogle som er produceret i naturmaterialer. Bambus, rattan og træ bidrager alle til en mere hyggelig stemning. Du må heller ikke gå ned på tekstiler, når du indretter. Dem er der nemlig massere af i sommerhusene. Vær heller ikke bange for nips. De giver dit hus mere personlighed og fortæller hvert et lille stykke historie.

Skru ned for tempoet
Det der gør sommerhus så specielt er også, at du ikke skal nå noget, når du er der. Se om ikke du kan trække noget af tempoet ud af din hverdag. Det kan give mere ro på og et større pusterum, som er vigtigt for dit velvære.

admin