Frisør i Århus med studierabat

Hvis du går og leger med idéen om at få ny frisure, reflekser eller måske blot skal have klippet spidser, så er studio no. 10 i Århus det sikre valg. I hjertet af Århus finder du nemlig en af Århus’ bedste frisører, og så har de ovenikøbet studierabat. Cecilie Gryholt og Trine Fauerby driver salonen, og med både frisøruddannelse og mange års erfaring i bagagen, kan du være sikker på, at du går derfra med netop dét hår, du kom efter.

En tur til frisøren kan hurtigt blive en dyr udgift, som mange studerende ikke har råd til. Netop derfor har Studio No. 10, som en af de få frisører i Århus, hele 15 procent studierabat til alle studerende. Der er mange penge at spare, men det betyder bestemt ikke, at der bliver gået på kompromis med kvalitet, service eller resultat.

Det sikre valg

Uanset om du er mand, kvinde eller barn, og uanset om du skal klippes, farves eller styles, så kan du trygt overlade dit hår til de to kompetente og erfarne frisører. Gryholt og Fauerby har øje for detaljen, og så har de ikke mindst gode tekniske færdigheder. Du kan forvente to frisører, som giver en ærlig vurdering, men samtidig lytter til dig og dine ønsker, så I sammen kan finde den rette løsning til netop dig. Deres vision er at sikre, at du går glad og tilfreds fra frisørsalonen, og at hver dag fremadrettet bliver en god hårdag.


Gryholt og Fauerby leverer alt fra moderne til klassisk frisørkunst. Desuden gør frisørsalonen kun brug af professionelle og anerkendte brands og produkter for at opnå det bedst mulige resultat. Så drømmer du om sundt og flot hår – til skarpe priser – så book din næste tid inde på deres hjemmeside.

admin