Lækkert modetøj i høj kvalitet fra danske Neo Noir

Lækkert modetøj i høj kvalitet fra danske Neo Noir

Som mode- og kvalitets bevidst kvinde kan det godt være svært at finde lækkert og behageligt designer tøj, som også er til at betale – man er vel også prisbevidst! Men der er gode nyheder til dig, som elsker et tidløst og eksklusivt look, og foretrækker at købe modetøj, som kan kombineres på tværs af kollektioner. Med Neo Noir, som er et dansk kvalitets brand, får du super lækkert tøj i flotte designs og i farver og udformninger, som tillader, at du mixer og matcher de enkelte beklædnings genstande, uden at det kommer til at se stilmæssigt kikset ud.

Neo Noir – find det lækre designer tøj hos ENGBORK

ENGBORK er en lækker og velassorteret butik, som forhandler kvalitets modetøj, sko og accessories fra sin fysiske adresse i Næstved på Midtsjælland. Butikken har eksisteret siden 2015, hvor Helle Engbork realiserede en livslang drøm om at åbne sin egen butik. Og siden har butikken betjent så mange glade og tilfredse kunder, at der er grundlag for at åbne en webshop, så også kunder uden bopæl i det midtsjællandske kan få glæde af det eksklusive udvalg af lækkert designer tøj.

Engbork.dk – en online modebutik med ambitioner

Ud over det skønne og moderigtige tøj fra Neo Noir, finder du på engbork.dk lækkert modetøj samt sko og accessories fra brands så som Bands Of L.A., Bella Moda, B.Young, By Bram, Coster Copenhagen, Daniel Silfen, Depeche, Gant Shoes, Gestuz, Hollies Stockholm, Humblebird, Ilse Jacobsen, Inwear, Liberté, Lollys Laundry, Mentor, Maanesten, Mads Nørgaard, Meraki Skønhed, No Name, Núnoo, Pom Amsterdam, Prepair, Sargossa, Scholdan-Lentz, Shoe The Bear, Sofie Schnoor, Stylesnob, The Love Knot, Two Danes og Unlimited Edition.

Du kan også finde lækre items til boligindretning og velvære, ligeledes fra velansete producenter. Fælles for de danske såvel som internationale brands i den online shop er, at de hver især borger for den høje kvalitet og standard i såvel materiale valg som i design og fremstilling. På engbork.dk kan du bestille lækre varer fra det selv samme sortiment, som du finder i den velassorterede butik i Næstved. Og så kan du få gratis forsendelse, hvis du køber for over 300,- kr. i shoppen.

Samtidig får du fjorten dages fortrydelsesret samt fri retur forsendelse, skulle du fortryde dit køb, eller være kommet til at købe tøj eller sko, som ikke passer i størrelsen. Kig ind på engbork.dk, og se det store udvalg af kollektioner fra Neo Noir og alle de andre kendte brands.

Astrid Pedersen