Millespeak.dk kan en hel del

Millespeak.dk kan en hel del

Hvem er egentlig Millespeak.dk?

Det er en person, du både kan hyre til at få gennemført en del kommunikative opgaver med teatralsk indhold, så budskabet går igennem, for dig, men også som en inspirationskilde for dig, dit firma eller vennegruppe ved at hyre hende ind til at fortælle om, hvordan man udlever den drøm, som mange kan vægre sig ved at tage springet ud i – Mille har nemlig gjort det. 

Hendes fulde navn er Mille Sjøgren, og den fulde gavn for hende er at udleve den drøm, hvor man ikke tager et “nej” for andet end en mulighed for at udvikle sig og prøve igen.

Hun lever og ånder for kommunikationen, hvor hun blandt andet ernærer sig ved at indtale lydprøver for prominente forfattere og forlag, og så har hun også lagt stemme til mange forskellige former for speaks, der blandt andet tæller reklamer på nettet, i radioen og på tv – så måske kender du hende faktisk via hendes stemme, uden du måske lige er klar over det?

 

 

Men det er bare en del af hendes CV, for det tæller også at være udlært skolelærer, men da der bød sig en mulighed for at få en fast stilling som lærer, så sprang hun fra. Det havde nok ellers være drømmen for mange andre nyuddannede mennesker, men ikke for Mille.

Hun havde nemlig en længsel efter noget andet, og den længsel bød blandt andet i hendes liv på over ti afslag på ansøgninger til teaterskolen.

Det blev dog ikke en hæmsko for hende i at søge lykken efter at bruge sin stemme og væsen til at lave kommunikative budskaber, der skal engagere, pirre, begejstret og vække mange andre følelser hos lytterne, så budskabet bliver korrekt modtaget.

 

 

Hun holder netop også foredrag om det at leve det lettere usikre freelance-liv, hvor man aldrig er sikker på størrelsen på næste måneds lønseddel – hvis det overhovedet bliver til en.

Men selv med en hel familien kan det lade sig gøre – og det kan det også for dig!

Derfor skal du hyre Mille til at stå for et personligt foredrag eller varetage en speaker-opgave.

Anders Lundtang Hansen