Idegaarden.dk – trendy boligindretning og gulvbelægning i topklasse

Idegaarden.dk - trendy boligindretning og gulvbelægning i topklasse

Idégården Living er et showroom i kombination med butik, med fysisk beliggenhed i det midtjyske – nærmere betegnet Herning. Idégården Living blev etableret i 1997, og med over tyve år på bagen inden for gulve og gulvbelægning har folkene bag Idégården Living oparbejdet en god fornemmelse for, hvad der gør de danske kunder glade.

De primære fokus områder hos Idégården Living er italienske klinker, trægulve, inventar, vinyler, laminater og andre hotte emner inden for gulvbelægning. Idégården Living sætter en ære i selv at udvælge de producenter og leverandører, som er repræsenteret i såvel det fysiske showroom som i den online shop på idegaarden.dk. Det er vigtigt, at leverandør og forhandler er på bølgelængde, især hvad angår standard og kvalitet. På samme måde er det et kardinalpunkt for folkene bag Idégården Living, at kunderne føler, at de bliver lyttet til og vejledt grundigt ud fra egne ønsker og præferencer. Og hos Idégården Living er det selvfølgelig også vigtigt, at du altid kan finde de nyeste trends inden for farver, mønster, tekstur, design og materialer.

Find Idégården Living online – og få adgang til en verden af boligindretning og lækkert design

I det 1300 kvm store showroom kan du selv få en fornemmelse af de eksklusive, elegante, rustikke eller urbane former for gulvbelægning. Hvad end du ønsker dig nyt gulv i stuen, køkkenet, entréen, badeværelset eller børneværelset, kan du finde trendy og slidstærk gulvbelægning i højeste kvalitet hos Idégården Living. Og i den online shop på idegaarden.dk kan du se og bestille diverse former for interiør og boligindretning, for eksempel møbler, reoler, bruseforhæng og biopejse – blot for at nævne et par stykker.

På idegaarden.dk finder du lækkert boligtilbehør og decor fra brands som for eksempel Appiani, Casa Dolce Casa, Cassøe, Cerim, CMC Elements, Danfloor, Dansani, Fondovalle, IBF, Ib Laursen, Hübsch, Meltex, Novabell, Pastorelli, Sant Agostino, Tarkett og Wallmann. Alle disse brands er garanter for den høje kvalitet, såvel når det gælder design og formgivning som når det handler om de lækre og bæredygtige materialer. Du kan få masser af inspiration og idéer til din boligindretning på idegaarden.dk, uanset om du i forvejen er indretnings afficionado, eller er helt grøn i feltet. Du får selvfølgelig den samme gode service og professionelle vejledning, når du køber udstyr til din bolig online på idegaarden.dk. og oven i købet får du hurtig levering, som er gratis, hvis du køber for over 500,- kr., samt fjorten dages fri fortrydelsesret.

Læs mere på idegaarden.dk

Astrid Pedersen