0

Kinesiologitape får dig hurtigere tilbage på banen

For fysisk aktive mennesker og sportsudøvere – den glade amatør som den professionelle – er det træls at være tvunget til at holde sig i ro på grund af en skade. Et skadet knæ eller skulder kan ødelægge resultatet af mange måneders træning. En måde, hvorpå man kan komme hurtigere i gang igen, er ved at benytte kinesiologitape. Det er nemlig særlig godt at bruge til muskelskader samt belastede knæ, skuldre og ankler. De mange forskellige farver, det fås i, gør, at du også altid kan finde noget, der ikke er alt for tydeligt eller som passer til dit træningstøj.

Det kan du bruge kinesiologitape til:

  • Genoprette muskeltræthed og forebygge kramper
  • Stimulerer blodgennemstrømningen og dermed mindske væskeansamlinger
  • Smertelindre, eftersom tapen har en terapeutisk effekt på muskel- og ledsmerter
  • Understøtte udsatte led

Fordelene ved at bruge kinesiologitape

Hos Henza.dk forhandler de kinesiologitape, der er både latexfri og allergivenlig, så alle kan bruge den. Derudover har den en særlig effektiv klæbeevne, der gør at den kan sidde på i flere dage ad gangen. Det betyder dog ikke, at den efterlader limrester på din krop, ligesom meget andet sportstape gør.

Den løsere vævning af bomuld og elastiske fibre gør den perfekt til brug i forbindelse med genoptræning. Man kan finde både ruller og pre-cut kinesiologi tape til både håndled, fødder og ankler, læg og knæ, nakke og ryg samt albuer. Dette tilpassede tape er særdeles praktisk, da det er vandfast og nemt at påsætte, så du nemt kan komme tilbage til træningen. Det er dog vigtigt at rådføre sig med en professionel, når man begynder at bruge kinesiologitapen, så man er sikker på, at det får den ønskede virkning.

Læs mere om kinesiologitapen og se det store udvalg hos Henza.dk

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *