0

Få kroppen i balance med kosttilskud

Gennem den daglige kost får de fleste dækket deres behov for mineraler, olier og vitaminer. Men det kan være svært at følge anbefalingerne til punkt og prikke. Med et liv på farten og hurtig mad med hjem, er der ikke altid plads til, at kosten lever op til det, din krop har behov for. Derfor kan det være en god ide at tage kosttilskud. På den måde sikre du, at din krop altid har det allerbedst og fungere optimalt

Fordele ved at tage kosttilskud:

  • Det er nemt. Du kan både tage dem derhjemme, på farten og på ferien.
  • Hvis du ikke lever efter din krops behov for mineraler, vitaminer og olier i hverdagen, vil tilskuddene have en gavnlig effekt på din krops velbefindende.
  • Du føler dig mere sund og rask.
  • Du dækker din krops behov uden yderligere stress og jag.

Hvad har du brug for?

Det er meget individuelt, hvilke tilskud vi hver især har behov for. Vi har alle forskellige kroppe og livsstile. Men eksempelvis kropsform.dk har en nem og overskuelig liste, hvor kosttilskuddene er inddelt efter ”symptomer”. Så hvis du har problemer med blandt andet fordøjelsen, kan du eksempelvis tage tilskuddet Semper BioGaia med mælkesyrebakterier i dråbeform. Så kommer din mave i en god balance.

Vi har også alle hørt, at man helst skal spise fisk Eller to gange om ugen. Det er dog slet ikke alle, der kan lide fisk. Mens andre ikke er så gode til at få det købt og ned på tallerken. Men i fed fisk er der omega-3 fedtsyrer. De er en meget bestemt gruppe af flerumættede fedtsyrer, som vores kroppe ikke selv producere. Derfor er det er meget vigtigt at få dem ind gennem kosten eller som tilskud. Vores hjerne bruger nemlig fedtsyrerne som brændstof og som byggesten.

Med den rette sammensætning af kosttilskud sikre du en krop og et liv i ligevægt.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *