0

Førstehjælpsudstyr lige ved hånden

En forstuvet ankel, et skrabet knæ, en forbrændt hånd eller et sår på albuen – børn kommer ofte med sådanne skader og man griber af ren refleks ud efter førstehjælpskassen, så man kan få bragt situationen under kontrol. Men på bilferien eller på vandreturen er det ikke altid, at man har førstehjælpskasser inden for rækkevidde. Det komplicerer situationen og er ubehageligt, når man ikke kan behandle skader ordenligt. Med en god førstehjælpskasse, der er tilpasset bilen, outdoor aktiviteter og sportsbegivenheder, kan man klare skader, uheld og skrammer uden problemer – selv uden for hjemmet.

Hvad skal en god førstehjælpskasse indeholde?

En førstehjælpskasse skal kunne bruges i forbindelse med almindelige skader, som sår og hudafskrabninger samt blødninger, forstuvninger og mindre forbrændinger. Det kan være en god ide, at overveje hvor din førstehjælpskasse skal stå henne – om det er i hjemmet, i stalden eller ved atletikbanen – for det har betydning for, hvad det optimale indhold af din kasse er. En førstehjælpskasse kunne indeholde følgende:

  • Gazebind og kompresforbindinger
  • Plastre i flere størrelse og typer
  • Desinfektionsmiddel og sårrens
  • Isposer, kuldepakning og alutæpper
  • Brandsalve og isotonisk saltvand
  • Vinkelsaks, pincet og sikkerhedsnåle
  • Førstehjælpsbog med vejledning og behandlingsinstruktioner

Førstehjælpskasser af høj kvalitet og uden kompromis

Din førstehjælpskasse bør opfylde lovkrav til mærkningen, således du er sikker på, at den er af en ordentlig kvalitet. Den sikkerhed får du, når du handler hos optisafe.dk, der leverer standardløsninger lavet på baggrund af deres mangeårige erfaringen inden for branchen. De er professionelle forhandlere af førstehjælps udstyr, så du er garanteret et produkt af høj kvalitet og uden kompromiser. Hos dem finder du førstehjælpskasser fra førende producenter, som for eksempel NorthAid samt deres eget mærke. Er du i tvivl om hvilken førstehjælpskasse, der passer bedst til dit behov, kan du kontakte dem og få råd og vejledning.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *