Jo flere planter, desto bedre

En plante hist og her kan være med til at gøre en forskel i ethvert rum. Men hvis man blot har en lille plante eller to stående i et rum, er det ikke sikkert, at de hverken bliver lagt mærke til, eller at de gør den store forskel for nogen, når de træder ind i rummet. Derfor kan det være en god idé, hvis man ønsker at puste mere liv i et rum, eller ønsker at skabe en anderledes stemning i rummet, at man placerer flere planter i rummet. Jo flere planter, der er, desto større forskel gør de for rummet.

Men alt med måde. For det kan selvfølgelig også blive for meget, hvis man fylder samtlige kvadratmeter op med planter i et lokale. Så har man pludselig skabt en skov i stedet for bare at skabe lidt mere liv. Heldigvis findes der en middelvej, hvor man kan få tilpas mange planter ind i rummet til, at de gør en god forskel for stemningen og udtrykket i rummet.

Gør arbejdsdagene bedre med plantevægge

Noget, der især har vundet indpas, inden for de seneste år, er plantevægge. Disse ses rundt omkring på skoler, universiteter, lobbyer, cafeer og mange andre steder. Og der er ikke noget at sige til, at plantevægge er blevet så populære, for der er nemlig mange fordele forbundet med at have plantevægge.

Ikke nok med, at det gør noget godt for selve udtrykket og stemningen i rummet, så har det også en virkning på dem, der befinder sig i rummet. For med planter i rummet, bliver luften renset, hvormed der bliver skabt et langt bedre indeklima, end ellers. Derudover har studier også vist, at plantevægge kan være med til at forbedre både kreativiteten og produktiviteten. Og skulle I være nervøse for, at en plantevæg kræver meget tid at passe, så bare tro om igen. Med indbygget vand- og gødningsanlæg bliver vedligeholdelsen ikke lettere. Der er derfor god grund til at få opsat en plantevæg.

Så vil I være med på bølgen, og ønsker I at skabe et bedre indeklima, og samtidig være med til at gøre jeres medarbejdere mere kreative og produktive, så bør I overveje at få opsat plantevægge i jeres virksomhed. Udover bedre indeklima og øget kreativitet og produktivitet, så gør plantevæggene i særdeleshed også noget godt for udtrykket i virksomhedens lokaler – så hvad venter I på?

admin