Festens midt- og samlingspunkt

Der er intet så skønt, som når muligheden byder sig for at samle dem, som man har kær. At stable noget på benene og kunne dele det med sine nærmeste er en oplevelse, som eksisterer i mange sammenhænge.

Det kan både være i tilfælde af, at man har et teaterstykke, der mangler et publikum, en fødselsdag, der mangler en fejring, eller åbningen af en virksomhed, der skal skåles godt ind i branchen og have god vin med på vejen.

Alle disse oplevelser falder ind under kategorien event. Et event kræver planlægning: hvad skal dine gæster underholdes med, hvilke omgivelser skal eventet udfolde sig i, og hvad skal jeg skaffe for at skabe det?

En tidsløs idé som hidrører de, der sørger at skabe en stor fest, opstille et stykke musik eller teater eller lignende, er et dansegulv.

Et dansegulv til enhver lejlighed

Dansegulve er utroligt fleksible størrelser, som kan bruges som midtpunkt for enhver god oplevelse. De er både tilgængelige til mindre og større lejligheder og som fast inventar hos virksomheder, der måtte have brug for det.

Du kan investere i et dansegulv, der er super-professionelle og stærke. Dansegulvene er opbygget i moduler, så de nemt kan tilpasses den plads, der er til rådighed. For dig der ikke søger et permanent dansegulv, findes der også mobile dansegulv.

Du vil selvfølgelig få tilbudt muligheden for transport- og opbevaringsvogne så det nemt kan leveres, transporteres og gemmes væk, hvis dette ønskes.

Som udgangspunkt kommer dit dansegulv i flot parket med en superstærk toplakering, så ingen dans er for vild og ingen hæle for høje. Hvis dansegulvet er ment kun til brug af dans, findes der også et stort udvalg af dansevinyl.

Koncentrer dit næste event eller din virksomhed om dansegulvet, og se dansen og legen udfolde sig. Du skaber fantasien og begrænsningerne og vil få muligheden for at genskabe og ændre dem, når dette ønskes.

Et mobilt dansegulv er løsningen til jer, der ønsker at skabe en fest og et event, der skal have en ekstra wow-effekt.

Undersøg mulighederne og sortimentet allerede i dag og få et god tilbud på dit næste dansegulv. Du kan modtage vejledning og hjælp til at vurdere, hvad jeres behov er, når det kommer til dansegulve. Dansen starter hos jer.

admin