Hvad kan Nextech.dk hjælpe dig med?

Hvad kan Nextech.dk hjælpe dig med?

Når du lige ved første besøg kigger udover produktudvalget hos firmaet Nextech.dk, så tror du umiddelbart, at deres hovedprodukter, der blandt andet tæller branddetektering og eksplosionssikring, ikke er noget, du har brug for.

Men hvis du er firmaejer og har en virksomhed, hvor en eventuelt farlig episode kan opstå – selv ved den mindste chance – så er det måske værd at kontakte Nextech.dk og høre ad, hvordan I bedst sammen kan sikre din virksomhed, medarbejderne og inventaret.

Hvis du for eksempel har en virksomhed, der begår sig med industri-elementer, hvor der kan opstå selv den mindste friktion eller gnister mellem remedierne, så kan det medføre alt fra eksplosion til mindre brande.

Nu tænker du måske, at chancerne er så usandsynlige, at det aldrig vil ske. Men selv med de mindste odds, er der stadig en – omend lille – chance for, at det kan ske, og så skal man være bedst sikret forud med innovativt værktøj til den bedste sikring fra erfaren fagfolk.

Det er her, at Nextech.dk kommer ind i billedet, for de har stor erfaring og har det bedste udstyr til at implementere en løsning efter at opdage, hvor der er opstået selv små brande, eller der er antræk til brande generelt, eller hvis der er mulighed for, at en eksplosion kan opstå, så har de også sikringer mod den slags uheld.

Der er ikke den opgave eller det projekt, der er for stort eller lille til at varetage for Nextech.dk, for menneskeliv er uerstattelige, så om det er dit eget firmas køretøjer, den lille kantine eller rørledninger, der skal tjekkes efter og sikres, så klarer de den opgave fyldestgørende for dig.

De tager dig og dit firma i hånden og kigger på, hvor der er eventuel chance for, at en farlig situation eller flere kunne opstå, og så hjælper de med både at forebygge og bekæmpe – selv når chancen er lille.

 

Anders Lundtang Hansen