Her finder du udstyr til trekking og outdoor

Her finder du udstyr til trekking og outdoor

Når man vælger at tage på udendørs overlevelsesture, en længere vandretur med overnatning udendørs eller andre oplevelser, der relaterer sig til outdoor og trekking, så er der forskelligt udstyr, man kan tage med, der både spænder over det mest nødvendige til det praktiske eventuelt at have med og så det, der kan være med til at give turen en ekstra behagelig dimension.

Når du skal have udstyr til trekking og outdoor skal du være beredt til mange forskellige oplevelser undervejs, for selvom du måske har tjekket vejrudsigten og planlagt en rute forud, så kan der hænde uforudsete episoder, der gør, at man skal være vel forberedt hjemmefra.

Man skal pakke soveposer, man kan pakke sig ned i og holde varmen i, samtidig med, man skal huske at supplere med et godt liggeunderlag, så man ikke får sovet forkert på et dårligt underlag i løbet af natten.

Denne sovepose og liggeunderlag/madras anbefaler vi også, at du benytter inde i et godt telt, der kan være fleksibel i meget forskellige slags vejr og holde dig tør i løbet af natten.

Mange mennesker tager jo på trekking- og outdoor-oplevelser for at se, om de kan klare sig i relation med naturen og de ting, den byder på, når man ikke har komforten fra hjemmet med sig.

Men derfor behøver man jo ikke lægge gamle vaner fra sig eller bliver et helt nyt menneske, for man kan blandt andet også anskaffe sig et askebæger med låg, så man tage skodderne med sig videre uden at forurene naturen.

Selvfølgelig skal man også huske at pakke ting som lommelygter, drikkedunke og en minikoger, så man kan lave mad alle steder, man befinder sig.

Der er rigtig, rigtig mange flere ting, man kan få brug for under trekking og outdoor, og vi anbefaler, at man besøger linket herover og finder frem til de ting, man føler behov for at investere i.

Anders Lundtang Hansen