Spred hygge på den nemme og grønne måde med solcelle lyskæder

Spred hygge på den nemme og grønne måde med solcelle lyskæder

Det hører efterårets og vinterens kolde måneder til at sprede hygge på alle mulige måder. Ikke mindst i form af lyskæder, som både giver lys i haven og spreder hygge i mørket. Desværre er det ikke ligefrem den mest miljøvenlige løsning at have lyskæder hængende, som lyser i alle døgnets mørke timer. Hvis du tænker på miljøet og gerne vil sprede hygge på den grønne måde, er solcelle lyskæder derfor et oplagt valg. Solcellelyskæder fungerer akkurat som almindelige lyskæder med den forskel, at de ikke bruger anden strøm end den, de selv skaber ved hjælp af solens lys. Derfor er det en langt mere miljøvenlig løsning, samtidig med at man minimerer risikoen for brand og slipper for besværet med at trække ledninger rundt i hele haven.

Find lyskæden til dine behov

Lyskæder med solceller er på kort tid blevet utroligt populære. Især i disse klimafokuserede tider er det ikke underligt, slet ikke fordi lyskæder med solceller samtidig er nemmere at have med at gøre. Populariteten har medført, at der i dag er mange løsninger og produkter at vælge imellem. Eksempelvis fås nogle solcellelyskæder med farvet lys eller små lanterner, ligesom kæderne også fås i forskellige længder. Uanset formålet og udseendet på din drømmelyskæde kan du derfor finde en løsning, der passer til dig.

Mere hygge med god samvittighed

Lyskæder med solceller kan bruges overalt, hvor du ønsker at lyse haven eller hjemmet op. Solcellelyskæderne har den fordel, at der ikke skal rodes med ledninger. Derfor er de oplagte til at hænge i træer og buske, da man ikke behøver bekymre sig om, at de filtrer sig sammen eller starter en brand. Ønsker du at lyse selve huset op, eksempelvis i forbindelse med juletiden, kan du hænge din lyskæde langs gavlen på huset eller rundt om et vindue. Kort sagt er der utroligt mange muligheder og friheder forbundet med solcellelyskæder – samtidig med at du kan nyde hyggen ved de små lys med god og grøn samvittighed.

Kamilla Tolnø