Guide: Inventar, du skal bruge i din restaurant

Tillykke med din nye restaurant. Du skal nu til at fylde den ud med inventar, som går i spænd med din restaurantidentitet. Det er sjovt arbejde, men det kan også være svært at skille sig tilpas meget ud. Vi giver dig her gode råd med på vejen, når du skal handle inventar ind til dit nye madsted.

Udstyr til storkøkken

Når du køber inventar til dit køkken, skal du ikke handle de samme steder, hvor du handler som privatperson. Du skal ud og finde nogle engrosforhandlere, som kan give dig et udstyr, et storkøkken har brug for. Du kan blandt andet finde meget pænt udstyr hos Steel of Denmark, som specialiserer sig i storkøkkener. Udstyret er æstetisk pænt, men det er først og fremmest praktisk, så madlavningen og den efterfølgende rengøring går som smurt.

Tænk over dine farvevalg

Dine retter er typisk dem, der definerer stilen i din restaurant. Hvis du laver mexicansk mad, bør du overveje gule og grønne farver, men hvis du serverer stilfuld fransk mad, bør du måske gå med mere mørke og grå nuancer, der kan skabe intim stemning. Det giver ikke meget mening med nachos og cerveza, hvis stemningen er intim og til den mørke side.

Husk din facade og udendørsarealer

Har du lyst til at gå ind på en restaurant uden en indbydende facade? Nej. Det er der ingen, der har. Fjern snavs og alger, og pynt op med ting, som er med til at definere din forretning. Husk også et menukort, så forbigående kan inspireres til at vælge dig til nu eller engang i fremtiden.

admin