Skal du bygge pool? Her er gode råd til dig

Lad os være ærlige – det er enhver mands drøm at have en pool i baghaven, som man kan smide sig i efter en hård dag på arbejde, eller hvis man gerne vil holde sommerferie på ekstra afslappet vis. Det er dog lettere sagt end gjort, da en pool er en stor investering, som kræver meget vedligehold. Vi giver dig her gode råd med på vejen.

Husk den rigtige kemiske balance

Dit poolvand er ikke bare normalt vand, som kommer direkte fra hanen. Det skal behandles nøje, så det får den helt rigtige pH-værdi. Det kræver blandt andet salt- og svovlsyre til pool, så du kan ramme den helt rigtige balance. Du bør altid tjekke, om din pool lever op til disse krav.

Stiger og trapper til poolen

Kan de badende kommer op og ned nemt via en trappe eller en stige? Eller skal de kæmpe sig op ad kanten og spring i hver gang? Når du installerer en pool, skal der være en stige, som folk nemt kan komme op ad. Det er et krav af sikkerhedsmæssige hensyn, så eventuelt skadede personer har nem adgang til jorden igen, fordi der er bare altid en risiko involveret, når vi bevæger os i vand.

Husk dækken

Om vinteren bliver du rigtig glad for at have købt et cover til din pool, så du ikke konstant skal ud at samle blade og døde insekter ind. Et dækken kan spare dig for rigtig meget manuelt arbejde, og selvom det koster lidt, vil du uden tvivl sætte pris på det i længden.

admin