0

Mangler I et frisk pust i hjemmet?

En nem og stilsikker måde at få lidt mere liv ind i rummene derhjemme er ved at beklæde væggene med noget smukt og inspirerede tapet. Hos Tapeteksperten.dk kan I finde en masse smukke tapeter, der kan give jeres hjem et friskt pust.

Kæmpe udvalg – tapet for enhver smag

  • Almindelige tapeter: I det store udvalg af tapeter kan du let surfe rundt blandt de mange forskellige kategorier og finde lige nøjagtig det, du leder efter. Eller lade dig inspirere i kategorierne ’Nye tapeter’ og ’Populære tapeter’. Blandt kategorierne finder du blandt andet: Skandinavisk design, retro og vintage tapeter, ensfarvede og mange andre flotte mønstre.
  • Fototapet: Et stort sortiment af fototapeter med en lang række forskellige motiver, I kan finde alt fra jungle og motiver til børn, til beton, sort/hvid motiver og metropoler, samt mange flere. Fototapeterne fås også i forskellige materialer, det betyder at I kan finde noget, der passer ind i jeres hjem.
  • Detale CPH Spartel: Er en indfarvet spartelmasse, som kan benyttes som et alternativ til tapet. Når man bruger denne type spartelmasse, der ligner beton, får væggene et simple udtryk, der passer godt til den moderne indretning og atmosfære der er i mange hjem her i norden. I kan finde forskellige farver og typer for Detale spartel: classic, raw, stoneclassic, og stoneraw.

Få hjælp til at vælge det rigtige tapet

I kan også tage et smut forbi deres Showroom i Engesvang, hvor de har åbent mandag til fredag, og se nogle af tapeterne udstillet og finde inspiration til jeres eget hjem. I kan selvfølgelig også altid få en snak og få hjælp til valget af tapet, I kan hive fat i en medarbejder i showroomet eller ringe ind, og spørge til de produkter, der er præsenteret på hjemmesiden.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *