Alt hvad du skal bruge af boligtekstil og skumgummi til hjemmet

Hos Skumhuset.dk kan du finde et stort udvalg af boligtekstil og skum til mange forskellige formål.

Med over 50 års erfaring kan de hjælpe dig med at finde det, du skal bruge til dine boligindretningsprojekter. På webshoppen finder du et væld af:

  • Møbeltekstiler i alle farver og mønstre
  • Voksduge
  • Madrasser og hynder i standard og metermål
  • Hynder til de danske møbelklassikere, herunder: Børge Mogensen, Wegner og Erik Jørgensen
  • Monterings og pyntepuder og meget mere.

Skumhuset.dk tilbyder også slidstærke kvalitetsprodukter til erhvervskunder. Dette gælder eksempelvis institutioner, industri, sundhedssektoren og professionelle møbelpolstrere.

Her kan du altså finde materialer og råd og hjælp, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Hvad er dit næste DIY projekt?

Hos skumhuset.dk kan du inspiration til dit næste gør-det-selv projekt.

Skal du indrette babyværelset?

Her kan du finde madrasser til bl.a. kravlegårde, tremmesenge, junosenge og tumlemadrasser til børneværelset. Du kan også finde madrasser og stof til den uundværlige og populære babynest. Lav din egen babynest i lige præcis de farver, og design, som du ønsker.

Skal terrassen forskønnes med en af de populære pallesofaer?

Skumhuset.dk tilbyder forskellige pallehyndesæt i alle mønstre og farver, og her kan du finde en, der netop passer til din have.

Skal din bolig fornyes?

Har du et møbel eller et rum som trænger til et frisk pust? Her finder du boligtekstiler fra de kendte mærker som: Kvadrat, Gabriel, Cotil og Danish Art Weaving. Se det store galleri på webshoppen, og bliv inspireret af de mange flotte boligprojekter.

Besøg skumhuset.dk allerede i dag, og se det store udvalg af tekstiler, skum og tilbehør. Kontakt butikken, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning til dit næste projekt.

admin