Find et skønt turban tørklæde

Er du på jagt efter et turban tørklæde? Bare rolig, hos Toftild kan du finde et stort udvalg af lige netop det. Gå på opdagelse blandt et hav af farver, smukke mønstre og forskellige silhuetter. Vælg mellem en klassisk yogaturban eller et mere legende turban tørklæde med bindebånd, som giver dig alverdens muligheder for brug. De fleste turban tørklæder hos Toftild er fremstillet i det bløde bambus bomuld og en smule elastan, som sikrer dig komfort og en god pasform.

Et turban tørklæde ser ikke kun godt ud..

Det kan også være med til at skabe en tryghed for kvinder, der lider af hårtab. Kvinder kan opleve hårtab af forskellige årsager såsom alderdom, kemo, alopecia og stress. For mange er håret en del af ens identitet og som kvinde kan det være ekstra hårdt at tabe sit hår. Med et turban tørklæde kan man dække sit hoved på en smuk og stilfuld måde. Toftild har så bredt et udvalg, at du kan være sikker på at finde noget, der passer til dig og din garderobe. Du behøver selvfølgelig ikke at lide af hårtab for at bruge et turban tørklæde. Det er en smuk og elegant hovedbeklædning, som kan pifte ethvert outfit op og skabe lidt magi.

Hvordan bruger man det?

Som sagt kan du vælge mellem to forskellige slags turban tørklæder hos Toftild. Den simple og klassiske basisturban, også kaldet yogaturban, påføres blot som en hue. Turban tørklæder med bindebånd giver dig mulighed for at style på flere forskellige måder. Der er nemlig påsåt to lange bånd, som du kan binde op over panden, på en af siderne af hovedet, i nakken eller andet. Nogle lader dem også hænge løst ned. Dem med bindebånd giver dig typisk en lidt fyldigere turban.

admin