Topkvalitet med Fiskars

Fiskars er et Finsk mærke, med oprindelse helt tilbage i 1649, hvor det startede som et jernværk. Det gør den til en af den vestlige verdens ældste virksomheder. I dag er Fiskars mest kendt for deres knive og ikoniske sakse med orange plastik håndtag og ergonomisk design, der gør dem behagelige at anvende. I de spædere år, fremstillede de også især søm og tråd til industrien. Udover knive og sakse producerer Fiskars i dag også en række af andre produkter til madlavningen, samt produkter til havearbejdet, såsom hækkesakse og ukrudtsfjernere.

Find inspiration blandt Fiskars produkter

Hos damborg.dk kan du finde et bredt udvalg af Fiskars produkter. De har alt hvad du skal bruge til madlavningen såsom knive, bestik, sakse, gryder og skrælleknive. Knive og sakse kommer i flere forskellige størrelser og til mange forskellige formål. Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, når du kokkerer i køkkenet. Derfor kan du vælge imellem både urteknive, brødknive, kokkeknive og mange andre. Alle knivene har gode ergonomiske greb og specifikationer. Der er ikke noget værre end at skære med en sløv kniv og derfor kan du selvfølgelig også finde knivslibere blandt Fiskars udvalget, som er helt essentielle for oplevelsen med madlavning. Blandt saksene finder du både køkkensakse, papirsakse, universalsakse og mange flere, som er perfekte til hvert deres formål. Tag selv et kig på Fiskars udvalget hos damborg.dk

Alt i lækre boligmærker

Ved damborg.dk er de meget kompetente indenfor isenkræmmer branchen og har været i den siden 1952. Derfor har de et stort sortiment af artikler til køkken og bolig. Samtidig kan du vælge imellem alverdens brands såsom Fiskars og du finder helt sikkert dit yndlingsmærke i blandt.

admin