Bæredygtigt stribet sengetøj hos Aiayu

Aiayu er et dansk modebrand, som er grundlagt på motivationen for at starte en virksomhed, der respekterer naturen og dets materialer. Brandet har eksisteret i 15 år, hvor de gennem alle årene har haft stor fokus på både social og miljømæssig bæredygtighed. Den sunde fornuft om en ansvarlig og respektfuld produktion, har altid fyldt i værdierne hos Aiayu, så du kan med god samvittighed shoppe løs hos dem. Se f.eks. et lækkert sæt stribet sengetøj fra deres DOMUS kollektion.

Et luksuriøst sæt stribet sengetøj

Når du shopper hos Aiayu, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Hvis du er på jagt efter stribet sengetøj, så tag et kig på et fra Aiayu, som er en del af deres DOMUS kollektion. Kollektionen er en del af en vision om at fremstille færre produkter og fokusere mere på kvalitetsprodukter i et skarpsindigt design. Den her variant af stribet sengetøj er lavet i 100% økologisk bomuld, som er både blødt og åndbart og så er det løst-vævet, hvilket tilføjer en let følelse. Vælg mellem skønne blå nuancer. På betrækket finder du et diskret Aiayu logo, som bringer lidt kant til designet. Dette sæt stribet sengetøj kan købes som single-sæt og passer til en standard dyne størrelse. Du kan dog vælge mellem to størrelser pudebetræk.

Et modeunivers

Hos Aiayu finder du en masse lækre sager, udover stribet sengetøj. Deres modeunivers er fyldt til renden med kvalitetsvarer og du finde både hverdagstøj, finere tøj, overtøj, loungewear, sengetøj og fine ting til hjemmet som håndklæder og sengetæpper. Hvis du gerne vil vide mere om deres materialer, kan du bl.a. læse om deres lama uld, cashmere, silke og mere. Hvis du er nysgerrig på deres ansvarlighed overfor mennesker og natur, kan du også blive klogere på det. Besøg deres webshop og lad dig inspirere af det tidløse, skandinaviske design.

admin