Find din personlige fjernstyret helikopter

Find din personlige fjernstyret helikopter

“GET TO THE COPPER!” 

Kan du genkende ovenstående citat? Det er selveste Arnold Schwarzenegger, der har udtalt sætningen i en af sine utallige actionfilm.

Vi farer nemlig hen til helikopteren, for den er så dragende, maskulin og sej at observere, når den flyver gennem himmelen derhjemme over huset eller på TV, om den så skal redde udstødte menneskeliv, forlist på havet, eller som indsats i en krigssituation.

Det er derfor klart, at specielt drengebørn, mænd og barnlige sjæle bliver fascinerede af den roterende anordning og gerne selv vil eje en.

Det har de færreste mennesker dog råd til, men heldigvis kan man få lidt afløb for den interesse ved at købe sig fjernstyrede helikoptere.

Men hvor seje, bombastiske og korpulente disse flotte flyvende maskiner end kan tage sig ud, lige så fintfølende og præcise er de at styre, og det samme gør dig gældende, når man forsøger at flyve dem i mindre størrelesesorden som i en fjernstyret version.

Så hvorend det kan virke fristende at kaste sig over at købe en af de dyreste versioner på markedet af fjernstyrede helikoptere, hvis man har den slags penge, skal man lige ærligt konsultere sig selv, hvor erfaren en hobby-flyver man er.

Det ville være synd og skam at se ens surttjente penge styrte mod jorden uden første flyvning efter køb. Vores anbefaling lyder derfor, at du skal starte i den billigere ende af skalaen, dog ikke aller billigst, og så opbygge dig erfaring på området, hvis du ikke har det i forvejen.

Senere hen kan du så opgradere med typen af fjernstyrede helikoptere, som måske har mere teknisk snilde og færdigheder til at foretage flotte manøvre – når du kan mestre det mest basale i forvejen.

Sørg desuden for, at du har investeret i gode reservedele, for uheld kan ske, og så vil det være smartere at skulle reparere helikopteren end at skulle hen og købe en helt ny.

Anders Lundtang Hansen