Husk at få en spraytan inden du tager på ferie

Husk at få en spraytan inden du tager på ferie

Hvis man er bleg, kan man meget hurtigt blive jaloux på andre folks gyldne hud, og man skal passe på ikke at komme galt afsted inden man skal på solferie. Der er ingen grund til at gå rundt og ligne et spøgelse på ferien .

Derfor er en hurtig spray tan en god ide, inden du skal en tur på ferie. Hos Copenhagentan.dk kan man finde alle tænkelige måder, at give sig selv den solbrune glød inden man tager på ferie.

Hos Copenhagentan.dk kan du få fingrene i et fantastisk spraysystem til spray tan behandlinger. Her er tale om en Autospray kabine der giver den smukkeste en spray tan behandling på kun 2-3 sekunder. Når du er færdig i kabinen, har du en intens og naturlig farve, som alle dine veninder vil misunde, og så er du klar til ferien.

Der er ikke noget værre end en plettet spray tan – i kabinen fra Copenhagen.dk kan du være sikker på at få en 100% jævn fordeling af din tan, så den ser helt naturlig og meget smuk ud. Nogle frygter at føle sig indelukket og klaustrofobiske i spray tanning kabiner, men denne følelse får du ikke i kabinerne fra Copenhagentan.dk, de har nemlig et dejligt åbent design.

Hvis du er mere til gør det selv metoden er Copenhagen.dk mest populære hjemmespray Sun Makeup On-The-Go, måske lige noget for dig. Den giver en flot, unik og helt naturlig farve. Og så dufter den fantastisk.

Den kan bruges over hele kroppen, og er specielt velegnet til ansigt og hals. Flasken er lille og smart, et design som er til at have med på farten. Sprøjt det ud på kroppen, og så vil du i løbet af ganske få timer se et smukt solbrunt resultat, der holder i op til 5 dage.

Husk at besøge Copenhagen.dk inden din næste ferie.

Lykke Holzmann Søby