En indførsel i plexiglas

En indførsel i plexiglas

Hvis du godt kunne tænke dig en lidt uddybende forklaring på, hvad plexiglas – der også går under termen “akrylplader” – er for en størrelse, og hvad det kan bruges til, så er du kommet til det rette sted.

Det første, der er værd at nævne om dette materiale, er, at det ofte bliver brugt som erstatning for glas i for eksempel drivhuse, for plexiglas vejer kun en tredjedel af almindeligt glas, og så er det endnu mere modstandsdygtigt. Så når stormen raser udenfor, er der mindre risiko for, at der kommer hul på drivhuset, når man har plexiglas i som erstatning for glas – eller rettere sagt som førstevalg, som det burde være.

Det var i det private område, man kan bruge plexiglas (selvom drivhusvirksomheder, planteskoler og lignende nok også burde læse med), men udfoldelsesmulighederne med plexiglas slutter langt fra her, for man ser det også anvendt og omformet til brug i forskellige virksomheds-regi.

Vidste du for eksempel, at plexiglas også bliver anvendt i lygter til biler? TV-skærme? Fly-ruder? Afskærmning? Og meget, meget mere? Der er nemlig tale om et mirakelmiddel, der har vundet stor indpas på mange forskellige områder.
Hvis materialet er tykt nok, er det faktisk også skudsikkert!

De praktiske formål er dog ikke de eneste områder, man kan anvende plexiglas-pladerne til. Da materialet er nemt at arbejde med og let kan omformes, så ser man også, at det bliver brugt i dekorative former, om det så er i det private hjem, en offentlig institution eller i en virksomhed.

Man kan faktisk godt presse citronen til at sige, at plexiglas er ækvivalentet til gaffa-tape i den forstand, at det kan bruges i mange forskellige situationer. Forskellen er dog, at plexiglas-plader er en holdbar løsning og ikke kun en midlertidig erstatning.

Skriv eller ring til E-plast.dk for at få dine plexiglas-plader efter dine mål. Pladerne kan med stor sikkerheds bruges til dit projekt.

Anders Lundtang Hansen