0

Vandrepokaler kan være med til at styrke sammenholdet

Det er en stolt tradition i mange danske idrætsklubber og foreninger at have vandrepokaler der går på tur. Vandrepokalen er et vidne til de mange mesterskaber, der er gået forud, og har således en stor historisk værdi for mange klubber. Desuden er den med til at give fornemmelsen af et større fællesskab, når man står med ikke bare sin egen sejr, men alle andre sejre før én, i hænderne.

Uanset størrelsen af organisationen kan en vandrepokal derfor være en smart og givende løsning, hvis din forening afholder tilbagevendende mesterskaber eller turneringer. Pokalen er en engangsinvestering, der holder i mange år, og der skal blot indgraveres et nyt navn og årstal for hvert år der går.

Jydsk Emblem Fabrik forhandler mange forskellige typer pokaler, og kan også bistå din forening når pokalen skal indgraveres. De forhandler en række forskellige vandrepokaler i varierende metaller, her ordnet efter størrelse:

  • Titanium
  • Guld
  • Sølv
  • Jern
  • Kobber

Pokalernes forskellige størrelser gør dem egnede til forskellige formål. En ambitiøs idrætsklub kan måske få brug for en stor pokal, som kan symbolisere de mange kræfter der går ind i foretagendet, mens mindre organisationer og fritidsklubber kan ’nøjes’ med en af de mindre pokaler, fordi pokalen blot er en symbolsk gevinst i foretagendet.

Pokaler til ethvert formål

Jydsk Emblem Fabrik fremstiller en række forskellige pokaler, og har mange års erfaring med det. En vandrepokal skal skifte hænder ofte, og derfor er det vigtigt at kvaliteten er i top og pokalen kan holde i mange år. Det er en overvejelse, du skal have med dig, når du vælger en pokal til din forening eller klub.

En vandrepokal er et symbol på det stærke sammenhold, der er i mange idræts-foreninger og klubber landet over. Den er med til at løfte stemningen og gøre hvert mesterskab til noget særligt. Den kan tænde drømme i folks hjerter, fordi den netop er allemandseje. Derfor er den en god investering, hvis din klub afholder mesterskaber med jævne mellemrum, og går op i fællesskab og sammenhold.

Når du vælger en vandrepokal, vælger du derfor samtidig sammenholdet, og du vælger at motivere dine medlemmer. Tag et kig på udvalget og find den vandrepokal, der passer til netop din klub. Det er en investering, du og dine efterfølgere i klubben vil kunne sætte pris på i mange år.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *