Få aftalen i hus: 3 tips til et godt førstegangsindtryk

Det er muligt, at det er nemt for dig at booke et møde med kunden, men der er stadig lang vej til, at kunden faktisk skriver under på aftalen. Det kræver, at du gør noget ud af din virksomhed og viser, at du faktisk er så professionel, som du prædiker. Du skal give det perfekte førstegangsindtryk, og det giver dig her tips til.

Facaden på din bygning

Dette er det første, som dine potentielle kunder ser, og det skal spille. Der er mange måder at have en pæn facade på, og det behøves ikke nødvendigvis være det totalt stilrene og kliniske udtryk, som nogle går efter. Men det skal være pænt og nydeligt at kigge på, og det kan du eventuelt sikre med god facadebeklædning.

Introducer dine ansatte

Det er god skik lige at vise kunden rundt og vise de ansatte frem, som kommer til at lave arbejdet for dem, hvis det skulle blive til en aftale. Det giver kunden et indtryk af, at man faktisk arbejder med mennesker og ikke blot bliver et nummer i rækken, hvilket er en meget upersonlig oplevelse.

Lad være med at presse på for salg ved første møde

Selvom man har booket et møde, og det ideelle scenarie er et salg, så går verden ikke under, hvis kunden i første omgang ikke køber noget. Det kan tage lang tid at nudge en kunde, og du kan vælge at se mødet som en investering i fremtiden. Kunderne kan godt lugte, hvis du begynder på dit always be closing-ævl, og det gavner ikke dine chancer for en underskrift.

admin