Udlejning af ejendom: 3 gode tips

Der kan ligge store penge og vente for dig, hvis du vælger at købe ejendom og leje den ud. Det er ”gratis penge” hver måned, og selvom der skal sidde noget administration på, så vil det uden tvivl blive lukrativt i side ende – særligt, hvis du har en god ejendom centralt i de store byer. Vi har her samlet nogle bud på, hvordan du får mest ud af din udlejning.

Saml eltavlerne

Hvis du gerne vil gøre det nemt for aflæserne, når den årlige elregning skal gøres op, så kan der spares en del tid ved at samle eltavler til de forskellige lejligheder ét sted. Lejerne skal ikke bruge dem til noget særligt, og der er derfor ingen grund til at gøre det mere besværligt end nødvendigt.

Sæt altaner op, hvor det kan lade sig gøre

Det kan lyde dyrt at sætte altaner op, men det er samtidig også noget, som i høj grad kan øge værdien af alle lejlighederne. Det vil blive markant mere attraktivt at bo der, og du vil derfor opnå mindre liggetid på hver af de forskellige lejligheder, hvilket ultimativt er det, som det drejer sig om – at få indtjening hver måned og fuld udnytte af ejendommen.

Hyr en administration

Hvis du er ny i branchen, er du måske lidt tilbagetrukket omkring at investere i nogle, der kan håndtere dine boliger. Det koster nemlig penge, men vi garanterer dig, at du bliver glad for i sidste ende ikke at skulle stå for alting selv, hvilket kan være overskueligt. Også i betragtning af at du skal leve op til nogle juridiske ting, som lejer forventer.

admin