3 handicapvenlige aktiviteter, hele familien kan lave

Med corona hængende som en sort sky henover de flestes somre, så står den altså på sjov og spas på dansk jord, selvom mange sikkert gerne vil rejse. Hvis du har en handicappet i familien at tage forbehold for, så er du vant til at tænke lidt anderledes, og vi kommer derfor i denne artikel med nogle bud på, hvad det kan være denne sommer.

Ridning for handicappede

Selvom ridning umiddelbart ikke lyder som noget, der er egnet til motorisk udfordrede, så findes der faktisk tilbud i Danmark, som specifikt henvender sig til handicappede og de tilhørende familier. Handicap ridning er fantastisk sjovt for alle involverede, og den udfordrede får helt sikkert en oplevelse, som personen aldrig vil glemme. Og det er der en enorm værdi i.

Tag i teater

Teater og lignende oplevelser kommer altid med mulighed for handicapsæder. Har I derfor en forkærlighed for kultur og alt, hvad der hører hertil, så kan teater og eksempelvis fodbold på stadion være en god løsning for jer. Samtidig er der rigtig god mulighed for, at I ender på forreste række til det store show, og kan hele familien drage fordel af.

Gaming og brætspil

Selvom I har spillet Trivial Pursuit 25 gange i løbet af corona, så er spil og gaming foran en computer, noget som hele familien kan samles om. Gaming behøves ikke kun for være for børn. Der er mange spil og aktiviteter på en computer, som egner sig til voksne. Vær dog opmærksom på, at det særdeles vanedannende, hvis man først kommer i gang med et sjovt spil.

admin