Et sundere tøj-alternativ

Et sundere tøj-alternativ

Til hverdag snakker man ofte om, at det er vigtigt at finde sundere alternativ til ens livsstil, men har du overvejet, at det også omhandler andet end at droppe plastikposen og spise flere grøntsager og frugter?

Det handler nemlig også om at gå i det rigtige tøj, og her taler vi ikke om modeluner men om, at økologisk tøj gør en forskel for både dig og miljøet.

Ved at benytte økologisk tøj er du med til at sikre, at vi kan leve i en verden, hvor der foregår mindst muligt ressourcespild, da tekstiler til økologisk tøj netop er fremstillet med bæredygtighed og omtanke for miljøet for øje.

Tænk i denne forbindelse på de små størrelser, der ikke selv kan vælge tøj, men må finde sig i det, vi vælger til dem.
Var du for eksempel klar over, at meget almindeligt tøj er fremstillet med kemikalier, der er skadelige for kroppen? Den slags ville man jo ikke udsætte sig selv for direkte og da slet ikke for en ens børn.

Derfor er det heldigt, at der findes et sted som Babynature, der forhandler meget slags økologisk tøj til børn, hvor alle tekstiler blandt andet er valgt efter mindst mulig brug af kemi.

Hos Babynature kan du desuden finde økologisk legetøj, økologi til voksne og tilbehør, der spænder lige fra madrasser til drikkeflasker. 

Anders Lundtang Hansen