Massage hver dag eller så ofte, du ønsker, med en massagestol

Massage er blevet mere og mere populært blandt den almindelige befolkning inden for de seneste ti år. Den stigende popularitet skyldes dels den øgede interesse for alt, hvad der handler om wellness og mindfulness – at vi skal passe bedre på os selv, og huske at forkæle os selv i hverdagen. Men der er også kommet fokus på massage og andre kropsbehandlinger som et virksomt middel mod stressrelaterede symptomer som for eksempel for højt blodtryk og spændinger i muskler. Her kan massage nulstille kroppen ved for det første at løsne op for spændingerne, for det andet at sænke blodtrykket, og for det tredje at stimulere kredsløbet.

Samtidig bevirker massagen, at der frigives endorfiner i kroppen, som dulmer og beroliger det overanstrengte nervesystem. Så selv om massage ikke fjerner årsagen til stress, kan en god omgang massage effektivt minimere symptomerne.

Massage når du vil med en god massagestol

Massage er dog endnu ikke dækket af den offentlige sygesikring, og en times massage kan hurtigt snige sig op på over fem hundrede kroner. Så med mindre din partner er professionel massør, kan du hurtigt købe dig fattig i massage, hvis det er noget, du ønsker at forkæle dig selv med mere end en gang om måneden.

Med en massagestol i hjemmet har du mulighed for at nyde godt af de velgørende strøg og tryk fra forskellige typer massage hver eneste dag – og også flere gange om dagen, hvis du ønsker og orker. Og moderne massagestole er både billigere og mere avancerede end deres forgængere.

Ud over det, at de har mange flere programmer og indstillingsmuligheder, er prisernenogle helt andre end for blot ti år siden. Det er faktisk muligt for en privatperson at erhverve sig en lækker massagestol med mange funktioner og indstillingsmuligheder for en pris, der er til at betale. Kig blot forbi iwao-massagestol.dk, hvor du finder et bredt udvalg af lækre massagestole til lave priser.

Astrid Pedersen