Er Tucanclub en swingerklub?

Udtrykket “swingerklub” kan uheldigvis igangsætte nogle uheldige alarmklokker, da nogle mennesker forbinder disse klubber med sleske og ulækre mennesker, der blot vil udleve deres lyster sammen med andre end dem, de er gift med.

Men hvis man vil prøve en anderledes, mere intim og meget imødekommende swingerklub, så skulle man prøve den jyske Tucanklub, hvor der er mange forskellige muligheder for udfoldelse af alt fra hygge til romantik og fysisk omfavnelse af sig selv og andre på et gensidigt plan.

Dette gælder mange forskellige slags mennesker fra singler til par og ægtepar, der har været sammen i mange år, og man bliver ikke tvunget til noget, men man er velkommen til at tage del i de mange, lækre tilbud, som der bliver udbudt via Tucanklub.

Hos dem er der nemlig tale om at opleve meget andet, end hvad man måske forbinder med en klassisk swingerklub. Her vil der være mulighed for alt lige fra det drilske, sigende flirteri til personlige retræter i personlige lukafer, hvor man kan udleve alle ens inderste fantasier af mange typer.

Kunne det for eksempel friste med en afslappende omgang wellness med dampbad?
Hvad med et undedørs spabad til at fordybe sig i i mere end én forstand?
Måske er du mere til at afsøge kælderen i Tucanklub og se, hvilke hemmeligheder den gemmer på.

Hvem ved? Måske kommer du (og din partner) hjem helt anderledes, hvor man har opdaget sider af sig selv, man ikke havde set før, og fundet ind til nogle erotiske områder – eventuelt ved hjælp fra andre – som man ikke troede, man var til, men som pludselig er blevet en essentiel del af ens egen opfattelse – og det var bare første besøg i Tucanklub.

Prøv at forestil dig, hvor skelsættende Tucanklub kan blive for dit sexliv i længden?

Så er det pludselig slet ikke en lummer swingerklub.

Anders Lundtang Hansen