Løfteudstyr til bygge og anlægs branchen hos AL Lift

Skader, forårsaget af tunge løft i uhensigtsmæssige arbejds stillinger, er desværre ikke noget særsyn på visse typer arbejdspladser. I særdeleshed ses der mange akut opståede skader og slidskader i brancher så som bygge og anlæg, industri, produktion og lager, samt visse former for håndværk. Hvis du vil undgå denne type arbejdsbetingede skader blandt dine medarbejdere, bør du overveje at investere i løfteudstyr til din arbejdsplads.

Med det rette løfteudstyr kan du aflaste medarbejderne, således at risikoen for, at den enkelte medarbejder pådrager sig akutte skader eller slidskader, minimeres. Dette sker ved, at et løfte aggregat letter arbejdet for medarbejderen, som ikke behøver at begive sig ud i et uhensigtsmæssigt løft, og dermed skåner arme, skuldre, knæ og ryg.

Løfteudstyr til porøse emner og vanskeligt håndterbare genstande

Løfteudstyr fra AL Lift betjener sig ofte af vakuum teknologi, og vil derfor kunne løfte eksempelvis porøse emner så som beton fliser meget mere effektivt, end en medarbejder vil kunne gøre på manuel vis. Samtidig er der mindre risiko for, at emnet tabes på jorden, og dermed går i stykker – der skal ikke særlig meget til, før en tung beton flise knækker. Og medarbejderen risikerer ikke at få emnet ned over foden, eller få fingrene i klemme. Da fliser, kantsten, brønddæksler og lignende sjældent er udstyret med ergonomiske håndtag eller greb, vil denne risiko være overhængende, såfremt de skal løftes eller flyttes ved håndkraft. Vælger du at investere i løfteudstyr, kan du spare mandetimer, samtidig med at du skåner og beskytter dine medarbejdere.

Find det rette løfteudstyr hos AL Lift

AL Lift er stiftet i 2012 af Allan Laursen, med den mission at skabe nyttige og praktiske hjælpemidler til medarbejdere i bygge- og anlægs branchen samt lagre, industri- og produktions haller og visse håndværk. Siden da har virksomheden fremstillet håndterings- og løfteudstyr, som er designet ud fra ergonomiske principper i kombination med producentens egne praktiske erfaringer. Løfteudstyr fra AL Lift er således særdeles praktisk anvendeligt, og forhandles over hele verden.

Hos AL Lift finder du løfteudstyr inden for kategorierne anlægsbyggeri og industri. Herunder finder du produkter så som Flexmover, en praktisk vogn specielt designet og fremstillet til transport af tunge gipsplader og andet vanskeligt håndterbart byggemateriel, og en bred produkt serie af smarte fliseløftere, baseret på vakuum teknologi. Inden for samme genre finder du de skånsomme vinduesløftere, som kan anvendes ved udtagning, flytning eller montering af glasruder til vinduer. Du kan se hele udvalget af praktisk og anvendeligt løfteudstyr på al-lift.com

Astrid Pedersen