Er du parat til at få en hund?

Det er skønt at have sig en firbenet livsledsager. De kommer både i små og store størrelser. Nogle har en levetid på seks til ti år, mens andre kan blive helt op til femten år. Man skal derfor gøre sig mange overvejelser, inden man vælger at få sig en hund. Hvis du er nået frem til den beslutning, at du gerne vil have dig en bjæffende ven. Eller, hvis I som familie måske har valgt at få jer et nyt logrende familiemedlem, så er der en række ting, I skal have købt inden. Et godt sted at købe udstyr til hunde er hos Dollardog.dk. De har et bredt udvalg af alt til både hunde og katte i alle aldre og af alle racer.

Husk hundetegn

Uanset, om hunden er chippet eller tatoveret, er det lovpligtigt i Danmark, at hunden skal bære hundetegn, fra den er fire måneder gamle. Så I skal huske at købe et hundetegn og et halsbånd, det kan sidde i. De findes i både guld og sølv og i en masse forskellige former. Det kan eksempelvis være det smarte kødben eller et fint hjerteformet et. Husk også at få indgraveret minimum dit navn og din adresse i. Det er også en fordel at få skrevet dit telefonnummer på. Så kan du hurtigt kontaktes, hvis din hund er blevet væk, og nogen har fundet den

1, 2, 3, hundeklar

Du skal sørge for at købe næringsrig hundefoder, der passer til hundens alder. Blandt andet mærket NOW! er et lækkert kvalitetsmærke, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Det er en god idé at købe vand- og madskåle, der passer til hundens størrelse og race, men som samtidig passer ind i jeres hjem.

Foderet kan suppleres med lækre godbidder og snacks, som du nemt kan bruge, når du skal opdrage hunden. Så lærer den hurtigt, at den ikke skal tisse indenfor, hvor den skal sove og diverse kommandoer.

Derudover er der en række udstyr du skal have. Selvfølgelig skal den have en hundeseng eller -tæppe, så den har sin plads i huset. Ligeledes skal den have sjovt og stimulerende legetøj. Så kan den underholde sig selv, når den er alene. Eller I kan lege med det sammen. Når I skal gå tur, kan I vælge enten at bruge en hundeline eller en hundesele. Det er lidt forskelligt, hvad folks præferencer er, og hvad der passer bedst til hunden.

admin