Unik musikalsk uddannelse for unge på musikefterskole

Unik musikalsk uddannelse for unge på musikefterskole

Hvis dit barn udviser særlig interesse for musik, og samtidig virker, som om han eller hun trænger til at komme hjemmefra i en periode – så var det måske en idé at undersøge muligheden for at sende ham eller hende på en god musikefterskole.

Hvad kan et ophold på en musikefterskole gøre for mit barn?

Når man er ung eller teenager, er hjernen i top form til at lære nyt – og derfor er teenage årene prime time for udvikling af talenter og færdigheder. Samtidig har man tid og overskud til at tilegne sig ny lærdom og inspiration. Og derfor er det en god idé at lade sit teenage barn får glæde af et eller flere år på en efterskole, hvor der er særligt fokus på den musikalske udvikling, hvis det er inden for dette felt, den unges interesser ligger.

På en musikefterskole vil den unge ikke blot få ekstra undervisning i fag så som korsang, brugsklaver, hørelære og sammenspil. Der vil også være mulighed for ene undervisning i et særligt instrument eller solo sang. Og så opfordres samtlige studerende til at bruge fritiden på at øve sig, hvad end det er si sammenspilsgrupper, kor, bands eller som solo sanger eller instrumentalist. På den måde kommer skole og fritid til at gå op i en højere enhed, og eleverne får det optimale ud af begge dele. Som ekstra bonus kommer nye, tætte venskaber og sammenhold, som den unge måske ikke ville have opnået i en almindelig folkeskole.

Musikskole på Tølløse Privat- og Efterskole – et fornuftigt valg

Med sin centrale placering midt på Sjælland i gåafstand fra en station på regionaltogslinjen med direkte forbindelse til Købehavn, Holbæk, Roskilde og Kalundborg, er Tølløse Privat- og Efterskole et glimrende valg, hvis du ønsker en fagligt stærk musikalsk uddannelse. Du kan se hele programmet for musikefterskole på tpoe.dk

Astrid Pedersen