Prøv noget nyt, tag på campingferie

Snart går vinteren på hæld og solens varme vil inden længe være over os. Og så skal man jo snart finde ud af, hvad man skal lave i sommerferien. En flyrejse til varmere himmelstrøg kan være dyrt for både dig og miljøet. Nu er de danske somre også ved at kunne konkurrere med de sydeuropæiske lande, så hvorfor ikke tage på en hyggelig campingferie for hele familien. Det er med tiden blev en utrolig populær feriemåde, der er mere en livsstil, end det er en ferie. Du skifter hverdagens stress og jag ud med en sorgløs frihedsfornemmelse. Du er uafhængig af bookinger og fly. Du kan nemt kører lige derhen, hvor I ønsker. Og hvis I gerne vil til udlandet, skal man bare tænde for motoren, og så er man på vej.

Fordele ved camping:

  • Du oplever at være tættere på naturen
  • Du har mere frihed
  • Du prøver en ny og anderledes ferie
  • Du sparer på udgifterne

Hvad skal du have med?

Hvad du skal bruge på campingturen kommer and på, hvor du skal hen. Hvis du ikke har så megen erfaring med at campere, kan det virke uoverskueligt at skulle finde ud af. Du kan med fordel tage et kig på campingtur.nu. De har et bredt udvalg af campingudstyr, der passer til enhver campist. Blandt andet campingmøbler, telte, markiser, køleskabe og fortelte. Og hvis I gerne vil have cyklerne med på ferie, kan det være smart at købe en cykelholder. Det giver jer endnu mere frihed. Så kan I nemt tage en sviptur ned forbi iskiosken eller stranden. Du vil helt sikkert kunne finde lige præcis det, du står og mangler.

Hvis du har brug for rådgivning eller svar på nogle spørgsmål, kan du nemt kontakte dem på tlf. 98 24 48 00 eller på mail tidtil@campingtur.nu. Så kan du nemt blive klar til sommerens campingeventyr allerede i dag.

admin