0

En ny tilværelse: Sådan bør du gøre efter corona

Corona har ændret og vil ændre den måde, som vi handler ind på. Det handler ikke kun om at forebygge coronasmitte, men det handler lige så meget om at forhindre enorme udbrud af eventuelt andre sygdomme, der smitter gennem bakterier. Hvis du ejer en forretning, har du et særligt ansvar over for dine kunder og dine ansatte. Vi giver dig her 3 gode råd til, hvad du bør gøre for at sikre optimale forhold.

Brug en mobil håndvask

En mobil håndvask er en rengøringsstation, hvor man kontaktløst både kan få vasket hænder og sprittet dem af med håndsprit. Alle store forretninger benytter sig af en såkaldt mobil håndvask, og det er bestemt også muligt for dig at finde en til din forretning.

Vis, at du går op i alles ve og vel med denne beslutning.

Guide dine kunder gennem butikken

Vi tænker ikke altid selv, når vi handler, og du kan som butiksejer være med til at sætte fokus på, at vi skal tænke os lidt mere om, når vi handler. Brug anmærkninger og skiltning til at fortælle, hvor køen starter, at de skal bruge håndsprit, og at de generelt bare skal huske at holde afstand. Folk skal nok gøre – men det er bare nogle gange ikke vores førsteprioritet.

Husk dine ansatte

Sørg for at klæde din ansatte rigtigt på til mange timer i butikken. De er særligt udsatte, fordi de hver dag har mange interaktioner af forskellig art med dine kunder, og de fortjener at blive taget hånd om. Brug afskærmning ved kassen og find på andre tiltag, der kan forbedre deres udgangspunkt.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *