Bliv elegant og tidsløs med tøj fra LeveteRoom

Er du er på markedet for at forny din stil, eller trænger du til at opdatere dit klædeskab med noget nyt og lækkert? Det kan være en uoverskuelige beklædningsjungle derude, hvilket kan gøre det til en tidskrævende proces at købe nyt tøj. Det gælder især, hvis man er kræsen og går meget op i, at tøjet skal være af god kvalitet. Og det er her LeveteRoom kommer ind i billedet.

Det danske mærke skaber elegant damemode med et feminint touch, men de er ikke bange for at lege med de skræddersyede og maskuline elementer fra herregarderoben. De laver på sin vis et smukt sammenspil mellem det feminine og maskuline, for at skabe noget helt unikt.

Tøjet bærer præg af et nutidigt, tidsløst look, der giver dig det rette udgangspunkt for at skabe klassiske og chikke outfits.

Inspirationen til deres kollektioner finder de både i deres base i Norden, men også fra mange rejser til udlandet som blandt andet Paris. I udvalget finder du både behagelige og raffinerede kjoler, fine skjorter, lune sweatre, chikke solbriller, stilfulde bukser og jeans. Der er både knald på farver og mønstre, men designet med den moderne kvinde for øje.

Bag LeveteRoom står Thomas Viller og Torben Brodersen, der også er skaberne bag Soyaconcept. Selvom brandet er forholdsvis nyt, og deres første kollektion udkom i 2018, er deres tøj allerede at finde i mange klædeskabe landet over.

Find LeveteRoom hos newbe.dk

Newbe er en stor butiki Slagelse. Her kan du findetøj, tilbehør og brugskunst. Med du behøver slet ikke befinde dig på Sjælland for at få fingrene i de mange eksklusive produkter fra mærker som CS15, Hübsch, Billi bi, Karen Simonsen og mange flere. Hele udvalget kan du finde på deres webshop newbe.dk.

admin