Nøglen til det sikre og komfortable liv finder du på Totallaase.dk

Totallaase.dkforhandler både til private og erhverv, og derfor er der selvsagt få opgaver, der er for store til dem. Blandt deres løsninger er blandt andet:

  • Alt indenfor låse, beslag og tilbehør
  • Dørlåse
  • Nøgleskabe
  • Elektroniske adgangspunkter med brik eller kode
  • Postkasser og postkassesystemer
  • Værdiopbevaring

Handler det om sikkerhed, kan du helt sikkert finde hjælp hos dem. De har en lang række innovative løsninger, herunder elektroniske adgangspunkter. Med disse teknologier eliminerer du fuldstændig behovet for den traditionelle nøgle, og dermed en potentiel sikkerhedsbrist.

Nøgler kan mistes eller blive stjålet, og så står du overfor en dyr låsesmedsregning og en helt ny lås. Men med trådløs brik eller kodelås er det let for dig at kontrollere både hvem der har adgang, men også hvad der giver adgang. Du kan altså ændre koden eller brikkens signal, hvis du har mistanke om at uvedkommende har fået adgang.

Øg sikkerheden og komforten på arbejdet eller i hjemmet

Mange låsesystemer er håbløst forældede, og vi forlader os på en ’det sker ikke for mig’-mentalitet. Og det er ganske korrekt, at Danmark er et fredeligt og roligt land – men der er ingen grund til at udfordre skæbnen.

Du kan beskytte dig og dine medarbejdere, eller dig og din familie, ved at sørge for at låse- og sikkerhedssystemer i hjemmet og på arbejde altid er opdateret og giver dem den bedste sikkerhed. Mange af disse opdateringer er fuldkommen ukomplicerede, og kan skiftes hurtigt og uden at gribe ind i din hverdag – foruden for at gøre den lettere.

I langt de fleste døre kræver det faktisk blot, at låseindmaden skiftes, og så er du klar til at nyde det nøglefri liv!

admin