Få frisk og lækker frugt leveret lige til døren med en firmafrugtordning!

Om du arbejder på kontor, i institution, eller i industrien, så kender du nok til lange arbejdsdage. Og når eftermiddagen skrider frem og der stadig er længe til fyraften, kan den lille sult snige sig ind på én. I den situation er der mange der griber ud efter snacks. Hvis du vil hjælpe dine medarbejdere til at vælge den sunde snack, kan du overveje en firmafrugtordning.

De fleste har hørt, at man bør spise seks stykker frugt og grønt om dagen. Men de fleste ved også at det er nemmere at vælge en chokoladebar, en kop kaffe eller en energidrik, når man kommer i snackhumør. Det er ærgerligt, fordi frisk frugt og grønt faktisk indeholder både sukker og vitaminer, som kan give dig et sundt energiboost, når du har brug for det.

Du kan som arbejdsgiver udvise omsorg for dine ansatte ved at sørge for en frugtordning, der letter valget. Mange har ikke plads til seks stykker frugt i tasken, så hvis du sørger for transporten, kan det betyde at flere gør intentionerne om en sundere livsstil til en realitet.

Stort udvalg af frugt og grønt, både økologisk og konventionelt

Når du bestiller en frugtkasse, har du frit valg på alle hylder. Både hvad gælder indholdet og leveringen. Du kan blot vælge et antal og lade det være op til leverandøren at sammensætte udvalget. Du kan også forhøre dig blandt dine ansatte, og bestille frugt ud fra deres præferencer – så hjælper du med at undgå spild.

Du vælger også selv, om frugtkassen skal leveres fem gange, to gange eller en enkelt gang om ugen. Det kan altså passes ind i din arbejdsplads’ rytme og rutiner, hvornår frugten lander på bordet. Hver kunde tildeles en personlig chauffør, så du er garanteret pålidelig betjening hver gang. Og så er det bare med at gribe til frugtskålen!

admin