Anderledes aktiviteter til polterabenden

Har du en god ven eller veninde, bror eller søster, der skal giftes? Så skal I formentlig snart i gang med at planlægge vedkommendes polterabend. Og hvor starter man så, når sådan en vigtig dag skal planlægges? Måske har du fået ansvaret, eller måske er du bare gæst. Uanset hvad, er det ofte et samarbejde, fordi alle har en forskellig relation til den vordende hustru eller husbond, og derfor ved forskellige ting om personen, der kan være gavnlige i planlægningen.

Dette blogindlæg kommer med en række bud på ting, I kan lave til en polterabend, der ikke involverer at give gratis kram på gaden, at indspille en sang eller stripper.

Sportsaktiviteter

Noget af det, som mange synes er sjovt at lave på en polterabend, er diverse sportsaktiviteter. Der findes mange aktivitetscentre rundt om i landet, der tilbyder forskellige events og aktiviteter, som er oplagte til polterabender. En af mulighederne er at tage i trampolincenter, hvor I kan hoppe og springe rundt i timevis. Det kunne også være en tur i racehall med fart over feltet, eller en tur ud at sumobryde eller spille levende bordfodbold.

Adventure

Hvis der skal fart over feltet, og adrenalinen skal pumpe, så skal I tage på adventure. En tur ud på en rigtig racerbane sætter gang i blodomløbet og er sjove for både mænd og kvinder. Måske er I den slags vovehalse, der har lyst til bungeejump eller faldskærmsudspring, og måske skal I bestille en af de mange dykkerture, de danske dykkercentre tilbyder.

Wellness

Har den vordende ægtemand- eller kvinde behov for at slappe af inden den store dag, kan I planlægge en dejlig wellnessdag eller måske endda -weekend med lækker morgenmad, champagne, spabad, massage og ansigtsbehandlinger. En dag, hvor I kan hygge og snakke igennem og få pulsen helt ned.

admin